Familie reizen

 

V-incentive reizen kan u ook helpen aan prachtige reizen voor uw gezin of familie. Wij hebben veel ervaring met zowel bestemmingen binnen Europa als daar buiten. Vaak hebben onze reizigers de route zelf al helemaal uitgestippeld. Dan zorgen wij voor de juiste contacten en de uitvoering van de reis. Soms hebben reizigers echter nog geen idee van de bestemming of het programma. In dat geval luisteren wij goed naar uw wensen en stellen wij meerdere programma's voor. Uiteindelijk bepaalt u bij ons altijd zelf uw reis.


hotels moeten een goed zwembad hebben voor kinderenReizen met kinderen
Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen die mee reizen, zijn niet alle bestemmingen en type reizen geschikt. Wij kunnen u hier over adviseren dus mocht u hier vragen over hebben, neem contact met ons op. Wij kunnen u ook adviseren over bestemmingen waar een goede combinatie mogelijk is van strand, ontspanning en avontuur.

 

Stedentrips
In het voorjaar en najaar is het heerlijk om een paar dagen Veel stedentrips zijn ook geschikt voor kinderendoor te brengen in een stad waar het al (of nog) lekker warm is. Populaire stedentrips zijn Rome, Barcelona, Istanbul, Lissabon, andere Mediterrane steden of New York of Londen. Of u nou een culturele stedentrip wenst, een romantische stad of een heerlijke winkelstad, neem contact met ons op en we gaan graag voor u aan de slag. Misschien vindt u het leuk om de trip te combineren met een voetbalwedstrijd?

 

Verre reizen
Wanneer u een verre reis wilt maken, is het belangrijk dat u Met het gezin een tocht maken door de woestijngoed geïnformeerd wordt indien u dat nodig heeft. Door persoonlijke ervaring weet V-incentive goed de weg in vele gebieden van Afrika, Azië, het Midden Oosten en Latijns Amerika. Al naar gelang uw wensen en het budget stellen wij een reis aan u voor die aansluit op uw reiswensen. Ook met kleine kinderen zijn verre reizen mogelijk. Het gaat er daarbij om dat de accommodaties en het reistempo hier rekening mee houden.


Safari's
Een wandeling met de Masai is erg leerzaamDankzij ons uitgebreide netwerk in Oostelijk en Zuidelijk Afrika kunnen wij prachtige safari's aanbieden. Kinderen vinden gamedrives vaak erg leuk maar uitgebreide safari's kunnen vermoeiend zijn voor kinderen en dit kan ten koste gaan van uw reisplezier. Er zijn safari's mogelijk die wel geschikt zijn voor kinderen. De duur en de inhoud van de gamedrives is aangepast aan de kinderen en de accommodaties zijn hier op ingesteld.