FC Barcelona

 

Fc Barcelona tegen Chelsea

Ook dit seizoen weer wordt het mooiste voetbal gespeeld in Spanje. Het bezoeken van een thuiswedstrijd van FC Barcelona is iets heel bijzonders. Uiteraard is de kwaliteit van het voetbalspel wat hier gespeeld wordt van het hoogste niveau ter wereld. Daarnaast is het geweldig om sterren als Messi, Villa, Iniesta en Puyol eens voor uw eigen ogen bezig te zien. Maar ook alleen al het stadion. Een vol Nou Camp is iets overweldigends.

 

Het publiek van Barcelona in Nou CampV-incentive Reizen is door FC Barcelona aangewezen als officiële partner. Dat houdt in dat wij een officieel verkooppunt zijn van thuiswedstrijden van FC Barcelona en dat de kaarten die u bij V-incentive afneemt, rechtstreeks van de club komen en dus in orde zijn.

 

Bij V-incentive kunt u wedstrijden van FC Barcelona bezoeken uit de Spaanse Primera Division, uit de Spaanse bekercompetitie en Champions League wedstrijden. De wedstrijdkaarten zijn altijd in combinatie met hotelovernachtingen en eventueel vervoer. Barcelona voetbalreisV-incentive Reizen kan u verschillende hotels voorstellen. Het Nou Camp stadion ligt niet in het centrum van Barcelona maar er ligt een aantal hotels dichtbij. Als u liever een hotel heeft in het centrum dan kunt u met de metro naar het stadion, met een taxi of V-incentive regelt voor u transfers.

 

Bij het stadion liggen nog het museum, de fanshop van twee verdiepingen en het is zeker de moeite waard om u tijdens de Nou Camp Tour rond te laten leiden in het stadion.

Voor bedrijfsuitje in stadion Nou Camp Barcelonazakelijke meetings of incentives biedt het Nou Camp ook interessante

mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.