Lustrum reizen

 

V-incentive heeft veel ervaring met het organiseren van reizen voor jaarclub/- studie-/ of dispuutgenoten. Wij weten dat het budget van een lustrumreis vaak strikt en laag is en dat de reis super moet zijn. Kijk eens op onze pagina met reacties van enkele groepen. Moet jij een lustrumreis organiseren? Neem contact met ons op en je zal verbaasd zijn over wat er nog allemaal mogelijk is.

 

Ook voor lustrumreizen zonder budget zijn er mogelijkheden bij V-incentive ReizenLustrumreis zonder budget

Als een lustrumreis echt vrijwel niets mag kosten, dan zijn er toch nog mogelijkheden. Wat dacht je van een stevig mannenweekend in de Ardennen? Vaak is een kampvuur voor de tent toegestaan, hout moet zelf gehakt wordt in het bos. Vraag V-incentive naar enkele programma's.

 

Lustrumreis budget tot ca 450 euro pp

Ook voor de lagere budgetten is er veel mogelijk. Het hangt af van de groepsgrootte en reisperiode maar wanneer je buiten het hoogseizoen reist, zijn er meerdere Budapest is een goedkope bestemmingstedenbezoeken mogelijk naar bijvoorbeeld Istanbul en steden in Zuid Europa. Neem contact met ons op voor advies want wij kunnen je vertellen welke steden goedkoop/ duur zijn betreffende uitgaan, excursies en maaltijden.

 

Lustrumreis budget tot ca 750 euro pp

Uiteraard zijn de meeste steden in Zuid Europa mogelijk, maar in de ene stad houd je meer budget over om leuke dingen mee te doen dan in een andere stad. Vraag

ons Kamperen in de Wadi Rum in Jordaniëhier naar! Voor dit budget zijn er zelfs enkele landen buiten Europa mogelijk maar dit hangt af van reisduur, reisperiode en groepsgrootte.

 

Lustrumreis budget tot ca 1250 euro pp

Naast Europa zijn er meerdere bestemmingen daar buiten mogelijk. Denk aan Marokko, Jordanië, Egypte en wellicht zelfs nogt verder. 

 

Lustrumreis budget tot 1500 euro pp

Voor dergelijke budgetten is er veel mogelijk. Afhankelijk van reisduur, periode en

groepsgrootte zouden zelfs al bestemmingen als Kenia Hotel Dubai met uitzicht op de skibaanmogelijk zijn, Zuid Afrika,

Brazilië, Mexico of andere bijzondere bestemmingen.

 

Lustrumreis budget boven 1500 euro pp

Neem snel contact met ons op en we gaan er samen iets heel bijzonders van maken!