Familie reizen

Familie reizen

Op vakantie met de familie? Ook voor een weekje aan het strand kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij veel ervaring met stedentrips en verre reizen die ook heel geschikt zijn voor kinderen.

Reizen voor bedrijven

Reizen voor bedrijven

Eens met z'n allen op reis? Wellicht heeft u wat te vieren. Nodig ons uit en we komen bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. U zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden.

School/studiereizen

School/studiereizen

Voor zowel reizen binnen Nederland als naar het buitenland kunt u bij ons terecht. Voor universiteiten, basisscholen, kookscholen en dansscholen hebben wij al vele reizen mogen organiseren.

MVO reizen

MVO reizen

Combineer uw reis met nuttig vrijwilligerswerk. Bij de projecten worden de handen echt uit de mouwen gestoken en samen met de lokale bevolking wordt iets moois opgezet. Het blijft niet bij een rondleiding!

Special Interest

Special Interest

Heeft de groep een gezamenlijke interesse? Archeologische reizen? Reizen naar de mooiste golfbanen? Spannende natuurreizen, culinaire reizen of muziekreizen? Sport, een culturele rondreis of een wijnreis?   V-incentive kan u helpen.

Lustrumreis

Lustrumreis

Heb jij de opdracht een lustrumreis te organiseren voor je jaarclub? De reis moet bijzonder zijn maar het budget is laag? Voor elk budget kunnen wij vaak verrassend leuke reizen aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden!