Hierbij een aantal marathons die wij aanbieden. Staat de marathon die u wilt lopen er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op en u krijgt een offerte. Voor groepen hanteren wij zeer aantrekkelijke groepskortingen!

Marathon Istanbul

Marathon Istanbul

Een marathon die start in Azië en eindigt in Europa! Een geweldige stad om een paar dagen door te brengen, zowel voor renners als supporters.

Marathon Budapest

Marathon Budapest

Een parcours door één van de mooiste steden in Europa, van Buda naar Pest, over drie heuvels en zeven prachtige bruggen over de blauwe Donau.

Marathon Barcelona

Marathon Barcelona

Duizenden hardlopers zijn je al voor geweest om deze marathon, dwars door de stad mee te maken. We verzekeren je dat het een belevenis wordt om nooit te vergeten.

Marathon Athene

Marathon Athene

Treed in de voetsporen van de eerste marathonloper ter wereld! Droom je ook wel eens over hoe het vroeger moet zijn geweest? Dit is je kans om het mee te maken!

Marathon Dead Sea

Marathon Dead Sea

Meerdere afstanden zijn mogelijk langs dit historische parcours. Een geweldige bestemming met grote hoogtepunten als Petra, de Wadi Rum en de Dode Zee.

Uw eigen marathon

Uw eigen marathon

Staat de marathon die u wilt lopen hier niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op en u krijgt een offerte. Voor groepen hanteren wij zeer aantrekkelijke kortingen.

Marathon Malta

Marathon Malta

Een marathon lopen in combinatie met het ontdekken van dit heerlijke eiland en genieten van het milde klimaat. Dit alles op nog geen drie uur vliegen. Wat houd je nog tegen?

Marathon Two Oceans

Marathon Two Oceans

Combineer je sport met vakantie. Je kunt deelnemen aan één van de mooiste marathons ter wereld en genieten van de prachtige omgeving van Kaapstad.

Marathon New York

Marathon New York

De marathon van New York is voor elke hardloper een must. Het is een zeer zwaar parcours maar u wordt aangemoedigd door duizenden mensen langs de kant.