Incentives

 

Passie en betrokkenheid, zeer ruime kennis en ervaring, een groot internationaal netwerk, persoonlijk contact en betrouwbare kwaliteit; dé kenmerken van “V-incentive Reizen”. Wij stellen een fantastisch en uniek arrangement voor u samen en staan garant voor het aanleveren van bijzondere ideeën en een vlekkeloze organisatie zodat het door ú beoogde doel van de reis wordt bereikt! Een salesbevorderende incentive in binnen- of buitenland, een reis om te motiveren, een reis voor uw relaties, de lustrumviering van uw bedrijf; binnen of buiten Europa, kleine of grote budgetten, actief of ontspannen; de mogelijkheden zijn onbeperkt. Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Met een helicopter vliegen boven Rio de JaneiroGroepsreizen en incentives

Of u nou met uw beste saleskrachten iets leuks wilt doen, met het hele bedrijf, een reis met relatie of een klantenreis, wij kunnen iets aanbieden wat bij uw reisdoel past. Zowel bij lage als hoge budgetten zal V-incentive verrassen. Ook voor communicatietrajecten en premiums kunt u bij ons terecht. Nodig ons uit en wij komen bij u langs om naar uw wensen te luisteren.

  

Maatschappelijk betrokken incentive

Dankzij ons uitgebreide netwerk over de hele wereld De mooist golfbanen vindt u bij V-incentive Reizenkunnen wij uw reis combineren met een bezoeken aan een projecten waarbij u echt de handen uit de mouwen steekt. De lokale bevolking profiteert van de specifieke kennis van uw personeel. Uw mensen zullen trots zijn op hun prestatie en op hun werkgever. Het maatschappelijk betrokken karakter geeft een enorme meerwaarde aan uw incentive. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Avontuurlijke incentive

Bestemmingen als Kenia, Tanzania of Jordanië heeft uw Een jeepsafari door de zandduinen van Dubaipersoneel vaak nog niet bezocht. Het zijn dan ook ideale reizen om uw personeel flink te verrassen met indrukwekkende  ervaringen. V-incentive kan zorgen voor een reis waar uw personeel jaren later nog over zal praten.

 

Sportieve incentive

Met het hele bedrijf op wintersport, of samen trainen en werken naar een sportief doel zoals een internationale marathon. Dat is pas echte teambuilding! Of bezoek met uw relaties een internationale topwedstrijd uit de Spaanse of Engelse competitie. Neem dan eens een kijkje op onze voetbalpagina.Ervaar Nou Camp zelf als voetballer