Individuele reizen

 

V-incentive reizen kan u ook helpen als u met z'n tweeën, of een klein gezelschap een mooie reis wilt maken. Wij hebben veel ervaring met zowel bestemmingen binnen Europa als daar buiten. Vaak hebben onze reizigers de route zelf al helemaal uitgestippeld. Dan zorgen wij voor de juiste contacten en de uitvoering van de reis. Soms hebben reizigers echter nog geen idee van de bestemming of het programma. In dat geval luisteren wij goed naar uw wensen en stellen wij meerdere programma's voor. Uiteindelijk bepaalt u bij ons altijd zelf uw reis.

 

De Sagrada Familia in BarcelonaStedentrips

In het voorjaar en najaar is het heerlijk om een paar dagen door te brengen in een stad waar het al (of nog) lekker warm is. Populaire stedentrips zijn Rome, Barcelona, Istanbul, Lissabon of andere Mediterrane steden. Stedentrips naar New York of Londen zijn vaak in december. Of u nou een culturele stedentrip wenst, een romantische stad, een heerlijke winkelstad of een stad waar u prachtig kunt golfen, neem contact met ons op en we gaan graag voor u aan de slag.

Een verre reis naar China 

Verre reizen

Wanneer u een verre reis wilt maken, is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt indien u dat nodig heeft. Door persoonlijke ervaring weet V-incentive goed de weg in vele gebieden van Afrika, Azië, het Midden Oosten en Latijns Amerika. Al naar gelang uw wensen en het budget stellen wij een reis aan u voor die aansluit op uw reiswensen.

 

Safari's

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Oostelijk en Zuidelijk Afrika kunnen wij een

scala van prachtige safari's aanbieden. In Tanzania en Kenia bieden we safari's

aan die u zelfs alleen kunThe Great Migration in de Masai Mara vanuit een ballont boeken! Het zijn safari's met gegarandeerd vertrek. U kunt kiezen uit meerdere routes langs de Masai Mara, Serengeti en andere parken.  

Familie reizen
V-incentive reizen kan u ook helpen aan prachtige reizen voor uw gezin of familie. Wij hebben veel ervaring met zowel bestemmingen binnen Europa als daar buiten. Vaak hebben onze reizigers de route zelf al helemaal uitgestippeld. Dan zorgen wij voor de juiste contacten en de uitvoering van de reis. Soms hebben reizigers echter nog geen idee van de bestemming of het programma. In dat geval luisteren

wij goed naar uw wensen en stellen wij Met de familie naar een prachtig strandmeerdere programma's voor. Uiteindelijk bepaalt u bij ons altijd zelf uw reis.