MVO

 

Combineer uw incentive met het leveren van een tastbare bijdrage aan een goed doel. Zo toont u uw maatschappelijke betrokkenheid en onderscheidt u zich bovendien van de concurrent. Wij zoeken voor u naar een project wat goed aansluit op uw bedrijfsactiviteiten en hetgeen u wilt uitstralen. U bepaalt de verhouding tussen ontspanning, avontuur en nuttig vrijwilligerswerk. Bij de projecten worden de handen echt uit de mouwen gestoken en samen met de lokale bevolking wordt iets moois opgezet. Het blijft niet bij een rondleiding! Uw mensen zullen trots zijn op hun prestatie en op hun werkgever. Het maatschappelijk betrokken karakter geeft een enorme meerwaarde aan uw incentive.


Laagdrempelige projecten
Vrijwilligerswerk combineren met reizenWanneer u een maatschappelijke tint wil mee geven aan uw personeelsreis, dan kunnen wij op veel bestemmingen een project aanbieden. Voor deze projecten zijn geen voorbereidingen nodig en zijn in principe voor iedereen geschikt. Denk daarbij aan activiteiten in weeshuizen of natuurprojecten. Dit vrijwilligerswerk kan een halve dag van uw reis innemen, een hele dag of wellicht meerdere dagen. Zoals u het wilt. Dit kunnen bestemmingen zijn binnen en buiten Europa. Projecten in Afrika zijn bijvoorbeeld het helpen op schooltjes, kluswerkzaamheden in weeshuizen en het helpen met dagelijkse werkzaamheden bij een opvangkamp voor olifanten.


Kennisintensieve projecten
Vaak storten bedrijven elk jaar een bedrag naar een goed doel als teken van hun maatschappelijk betrokkenheid. Het kan ook anders, veel leuker en zeker doeltreffender. Elk bedrijf heeft specifieke kennis. Waarom zet u deze kennis niet in bij Een goed doel combineren met uw incentive reiskortlopende projecten in de derde wereld? Het lokale project profiteert van uw kennis, uw werknemers leren werken met verschillende culturen en komen met een trots en voldaan gevoel terug op kantoor na een week in Ethiopië of Kenia te hebben gewerkt. Vriendschappen worden gesloten en het samen werken zal zowel bij hen als bij u bijzonder waardevolle herinneringen achterlaten. Soms zelfs reden tot een herhaalbezoek! Men zal trots zijn op uw bedrijf. Interesse? Nodig ons eens uit en we komen praten.