Oktoberfest Munchen

 

 

V-incentive biedt speciale arrangementen aan inclusief hotelovernachtingen maar ook enkele tafels zonder hotel. Er is nog plaats voor alle weekenden van het Oktoberfest. Wij hebben tafels in de Hofbrautent, Hacker, Schottenhameltent en de Lowenbraukeller. Neem snel contact met ons op!

 

De kaarten voor de tenten en de keller worden vooraf naar u verstuurd. U hoeft ter plaatse dus niet in de rij te staan om gereserveerde kaarten op te halen.

 Wij hebben het volgende nog beschikbaar:

 

Hotel + tent
Hofbrau tent

zaterdag 16 tot maandag 18 september
reissom € 299pp (bij tien deelnemers / twee personen per kamer)
incl : twee overnachtingen Azimut hotel Munich. 
zaterdagavond eigen tafel voor 10 personen in Lowenbraukeller, twee liter  bier pp/ maaltijd, entree afterparty "Wiesnzelt Clubbing". Op de zondagavond een tafel voor tien personen in de HOFBRAU tent incl 2 liter bier/ maaltijd per persoon. Alleen mogelijk voor min/ max tien personen.

Tevens VIP tafels mogelijk in Lowenbraukeller.

Ontbijt niet inclusief.

 

Deze reis kan ook geboekt worden met Novotel Messe****.

Reissom € 399pp, met ontbijt inclusief

 

 

 

Alleen tent

zondag 17 september
Voor deze avond (vanaf 18.00 uur) hebben wij nog tafels in de Hofbrau tent voor 10 personen. Prijs 95 euro per plaats, inclusief 2 liter bier pp en gebraden kip.


 


SGR en Calamiteitenfonds
Wij zijn aangesloten bij het SGR Garantiefonds en het Calamiteitenfonds Reizen. Dit biedt u als reiziger zekerheid en betrouwbaarheid. De bijdrage voor het Calamiteitenfonds (€ 2,50 per 9 deelnemers) is niet inbegrepen.
 

Verzekeringen
Wij raden je aan om voor deze reis een reis-/ en annuleringsverzekering af te sluiten. Wij bieden een basis reisverzekering inclusief personenhulp, Geneeskundige kosten en ongevallen.


Voorwaarden
V-incentive Reizen behoudt zich het recht voor de reis te annuleren bij te weinig deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is 30. Tijdens de Oktoberfesten hanteren hotels en horeca strenge regels ten aanzien van annuleringen. Na uw boeking ontvangt u een factuur voor de betaling. Deze dient binnen een week na boeking voldaan te zijn. Na uw boeking zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing :

Annulering tot 01 augustus :        50 procent van de reissom
Annulering na 01 augustus :         100 procent van de reissom
  

 

Neem snel contact met ons op om een plek te reserveren!