Reizen voor bedrijven

 

Heeft u iets te vieren, of zou u gewoon eens wat leuks willen doen met uw personeel? Iets bijzonders, waar zij jaren later nog met mooie herinneringen aan terug denken? Laat V-incentive Reizen dan eens mee denken over een leuke reis voor uw bedrijf. Wij komen bij u langs om uw bedrijf te leren kennen en bedenken samen met u bijzondere ideëen die goed aansluiten op wat u wilt bereiken met deze reis.

 

Met de groep genieten van een zonsondergangGroepsreis binnen Nederland

Een leuke reis hoeft echt niet naar het buitenland. Ook in Nederland zijn er mooie bijzondere plekken waar u een hele leuke dag zult hebben. Het kan een actieve onderneming worden, met veel beweging. Vaak zit uw personeel dagenlang achter een computer en het is dan juist erg leuk om met collega's actief te zijn. Ook een maatschappelijk betrokken element toevoegen aan uw personeelreis is bijzonder. Wat dacht u van een middag koken in een asielzoekerscentrum met allerlei verschillende culturen?

 

Actieve personeelsreis

Malta is een ideale bestemming voor een korte personeelsreisWanneer u een actieve personeelsreis zou willen, is wellicht een marathonreis een leuk idee. Er zijn diverse steden in Europa waar hardloop evenementen worden gehouden. Uw personeel kan dan trainen voor een 10 of 15 kilometer, of misschien zelfs een halve of hele marathon! Dankzij ons goede contact met Aart Stigter's Sport en Gezondheidscentrum kunnen wij voor een professionele begeleiding zorgen.

 

Met uw bedrijf een buitenlandse voetbalwedstrijd bezoeken is altijd leuk. Wedstrijden van FC Barcelona zijn iets spectaculairs. Een wedstrijd bezoeken in Engeland of Istanbul is ook leuk voor Kamperen onder de sterrenhemel in de Wadi Rum in Jordaniëde mensen die niets om voetbal geven. Een vol Nou Camp mee maken, of een uitverkochte wedstrijd van Besiktas zijn bijzondere ervaringen.

 

Personeelsreis naar het buitenland 

Ook in het buitenland kan V-incentive een maatschappelijk betrokken element toevoegen aan uw reis. Kijk hiervoor eens op onze pagina over maatschappelijk betrokken reizen. Wanneer u maximaal een weekend heeft voor deze reis, wordt een reis buiten Europa erg lastig. Wanneer u de vrijdag of maandag erbij kunt nemen, zijn bestemmingen al mogelijk als Jordanië of Marokko.


Een prachtige golfbaan in IerlandNog een dag extra maakt bestemmingen mogelijk als Kenia, Zuid Afrika en de Carribean. Veel hangt af van de vluchtschema's. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. U zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden.

 

Met een maatschappelijk betrokken tintje

Dankzij ons uitgebreide netwerk over de hele wereld kunnen wij uw reis combineren met een bezoeken aan projecten waarbij u echt de handen uit de mouwen steekt. Het blijft niet beperkt tot een rondleiding.

 

U bepaalt zelf de zwaarte van het project en wateen reis met een goed doel de verhouding moet zijn tijdens de reis, tussen ontspanning en het project. Onze projecten bevinden zich met name in Oost en Zuid Afrika maar ook binnen Europa kunnen wij projecten aanbieden. 

 

Er zijn laagdrempelige projecten, die nauwelijks voorbereiding eisen. Er zijn ook projecten waarbij wel degelijk een voortraject nodig is, en waarbij u de kennis van uw bedrijf lokaal kunt inzetten om omstandigheden te verbeteren. De lokale bevolking profiteert van de specifieke kennis van uw personeel. Uw mensen zullen trots zijn op hun prestatie en op hun werkgever. Het maatschappelijk betrokken karakter geeft een enorme meerwaarde aan uw reis. Klik hier voor enkele mogelijkheden