Schoolreizen en studiereizen

 

V-incentive Reizen organiseert schoolreizen voor diverse scholen en universiteiten. De reizen lopen uiteen van een schoolreisje naar Limburg voor basisscholen, tot complete studiereizen naar Argentinië voor geologie studenten. Ook dansscholen kunnen bij V-incentive reizen terecht, kookscholen en alle andere opleidingscentra. Vraag gerust eens een offerte bij ons op en ontdek het prijsverschil!

 

Basisscholen en voortgezet onderwijs

Een schoolreis naar ParijsVoor de jongere leerlingen is een schoolreisje een jaarlijks uitstapje waar zij het hele jaar naar uit kijken. V-incentive Reizen kan de hele organisatie hiervan voor zijn rekening nemen of het reisje nou een dagje binnen Nederland is of een langer verblijf in het buitenland. Dankzij onze contacten kunnen wij groepsaccommodatie en groepvervoer tegen zeer lage tarieven aanbieden. Ook kunnen wij zorgen voor deskundige begeleiding wanneer de school dit wenst. Vraag ons vrijblijvend naar een offerte.

 

Universteiten en hogescholen

geologische studiereizen naar Zuid AfrikaVoor studenten is niets zo leuk als het in de praktijk brengen van de opgedane lesstof. Of het nou gaat om een studie archeologie, geologie, rechten of een taalstudie, V-incentive Reizen kan helpen bij een geslaagde studiereis. Elke bestemming is mogelijk. Budgetten zijn voor deze reizen vaak erg laag. Wij kunnen helpen om de reis toch mogelijk te maken. We kunnen dan kijken naar (openbaar) vervoer ter plaatse, verblijf in hostels etcetera. Nodig ons eens uit voor een kennismakingsgesprek. Wij komen met veel plezier bij u langs om te praten over de wensen en mogelijkheden.  

 

Overige opleidingscentra

De mooiste wijnreizenOok voor leerlingen van dansscholen, kookscholen, vliegscholen en andere opleidingscentra, organiseert V-incentive groepsreizen. Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk is elke bestemming een mogelijkheid en weten wij vaak de bijzondere plekken die goed aansluiten bij uw studie.