Special Interest

 

Niets is leuker dan met een groep op reis te gaan en de gezamelijke hobby ter plaatse uit te oefenen. Ook voor dergelijk thema reizen kunt u uitstekend terecht bij V-incentive reizen. Wij doen dit voor grote groepen maar ook voor kleine groepen of zelfs individuelen. Geef ons door wat het doel van de reis is, en wij sturen met veel plezier een voorstel.

 

De mooiste golfreizen

V-incentive reserveert voor u de mooiste golfbanenMet een groep vrienden of collega's een weekend naar een mooie golfbaan. V-incentive reizen regelt voor u de vluchten, de transfers, de accommodatie die u wenst, eventueel de maaltijden en excursies, en uiteraard leggen wij voor u de baan vast. De mooiste golfbanen in Schotland zoals St Andrews, of een prachtige baan in Ierland zoals Doonbeg of bij Belfast. Ook de golfbanen in de warmere landen kunnen wij voor u verzorgen. U heeft de mogelijkheid clubs te huren of zelf mee te brengen.

 

Reizen naar de oudheid

Prachtige cultuur reizen naar AfrikaV-incentive Reizen heeft veel ervaring met bestemmingen die interessant zijn voor groepen als bijvoorbeeld historici, archeologen en geologen. Denk daarbij aan Jordanië, Egypte, Sicilië, Syrië, Oost Turkijë, Libië, Chili en Argentinië. V-incentive organiseert deze reizen voor alle groepsgroottes. Vaak nemen de groepen zelf een begeleider mee maar ook wij kunnen zorgen voor een deskundige begeleiding.

 

Bijzondere natuur of cultuur

Bijzondere natuur reizen, wandelen met leeuwen in Afrika.Ook voor de meeste bijzondere natuurreizen of culturele reizen kunt u bij V-incentive terecht. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze ervaring kunnen wij de mooiste reizen aanbieden door bijvoorbeeld Costa Rica, Panama, Zuid Afrika, China en Indonesië. In de Dogonvallei weten wij de weg, net als in het zuiden van Ethiopië met al haar verschillende stammen. In Afrika weten wij bijzondere activiteiten in de natuur zoals wandelen met leeuwen, met Masai of kamperen in een wildpark.

 

Sportieve reizen

V-incentive organiseert reizen naar de KilimanjaroVoor vrijwel elke sport kan V-incentive reizen leuke bestemmingen aanbieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze pagina voor hardloopreizen en voor de voetbalreizen. Ook voor andere sporten kunt u bij ons terecht. Eens met een groepje vrienden de Kilimanjaro beklimmen? Wij kunnen je over de verschillende routes vertellen. Je kan de beklimming ook in je eentje boeken, je komt dan in een internationaal groepje terecht. We kunnen je reis verlengen met een safari of wellicht een relaxed weekje op Zanzibar?