Voetbalwedstrijden buitenland

 

Een vol stadion van Besiktas aan de BosporusBehalve kaarten voor FC Barcelona organiseert V-incentive ook reizen naar andere competities. Dit doet V-incentive voor grote groepen, kleine groepen en individuelen. U krijgt een compleet pakket met uw vlucht, verblijf en wedstrijdkaartje. U kunt zelf aangeven wanneer u wilt vliegen, in welke klasse hotel u wenst te verblijven en waar u in het stadion wilt zitten. Voor de topwedstrijden is het belangrijk dat u er op tijd bij bent.

 

Het bezoeken van wedstrijden in de Engelse Premier League is vaak een hele belevenis. Londen is een geweldige stad om een paar dagen te verblijven en Ali Sami Yen stadion in Istanbulbehuist meerdere voetbalclubs. Ook thuiswedstrijden van bijvoorbeeld Liverpool, Manchester United of Newcastle zijn iets bijzonders. In Schotland zijn wedstrijden van Celtic en the Glasgow Rangers altijd speciaal.

 

In de Duitse competitie zijn wedstrijden van Bayern Munchen populair onder Nederlanders en in Italië wedstrijden van AC Milan en Inter Milaan. Een geweldige voetbalsfeer is ook altijd te ervaren bij thuiswedstrijden van Besiktas, Galatassaray of Fehnerbace. Istanbul is overigens een ideale stad om uw voetbalweekend met een paar dagen te verlengen.