Privacyreglement

 

V-incentive hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.  V-incentive houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming

V-incentive houdt alleen die gegevens bij die nodig zijn om uw boeking te kunnen afronden. We delen alleen gegevens met externe partijen als dit nodig is om uw reis te boeken. Dit zijn bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, hotels, lokale touroperators, autoverhuurmaatschappijen en andere leveranciers waarmee wij werken in verband met uw boeking.

Afhankelijk van uw bestemming, hebben wij persoonsgegevens nodig zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, namen en contactgegevens van achterblijvers. Maar ook je persoonlijke gegevens zoals vermeld op paspoort, geboortedata, geldigheidsduur en soms het paspoortnummer. Sommige airlines eisen een paspoortnummer en ook is dit nodig om visum aan te vragen indien van toepassing.

Ook kunnen wij vragen om uw verzekeringsgegevens, zodat wij behulpzaam kunnen zijn indien er iets met u gebeurt op uw bestemming.

Wij geven uw gegevens niet door aan andere partijen voor marketingdoeleinden. We houden op onze website geen cookies bij, wij registreren geen klikgedrag e.d. en wij versturen geen nieuwsbrieven. Er worden dus geen gegevens verzameld wanneer u onze website bezoekt.

Wij houden gen betalingsgegevens bij. Via onze website kan niet betaald worden. Wij sturen u en factuur en die kunt u per bank overschrijving betalen.

E-mail contact bewaren wij in het dossier van uw boeking. Zo kunnen wij altijd nakijken wat er is besproken en afgesproken. Onze reizen zijn immers allemaal maatwerk dus elke reis is anders. Daarom is het belangrijk om bij te houden wat er is gecommuniceerd.

De gegevens verzamelen wij per email en per post. Volgens de wet moeten we de basisinformatie over het boeken en onze klanten gedurende zeven jaar bewaren voor juridische aansprakelijkheid en fiscale doeleinden. Eventuele paspoortkopieën worden direct na de reis verwijderd.

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, stuur dan een mail naar vincent@v-incentive.nl

FC BARCELONA

FC BARCELONA

V-incentive Reizen is een officiële partner van FC Barcelona. Wil je eens een wedstrijd in Nou Camp bezoeken ? Dan ben je aan het juiste adres!

INTERNATIONAAL

INTERNATIONAAL

Voor vrijwel alle competities in Europa kunnen we je helpen een wedstrijd te bezoeken en een prachtige voetbalervaring op te doen!

TRAINGSKAMPEN

TRAINGSKAMPEN

Voor veel BVO's en amateurclubs hebben wij al trainingskampen mogen organiseren naar de Canarische eilanden, Turkijë en andere zuidelijke bestemmingen.