Wie zijn wij

 

V-incentive ReizenV-incentive Reizen beschikt over een groot internationaal netwerk en hierdoor kunnen verschillende typen reizen worden aangeboden naar alle delen van de wereld. V-incentive Reizen organiseert maatwerkreizen op aanvraag. Groepsreizen en reizen voor individuelen. Binnen Nederland, Europa en ver daar buiten. Grote budgetten en lage budgetten. 

 

V-incentive Reizen is officieel partner van FC Barcelona. Dit houdt in dat wij door FC Barcelona zijn aangewezen Nieuwe Gracht Haarlemals een door FC Barcelona erkend verkooppunt van wedstrijdkaarten voor thuiswedstrijden van FC Barcelona. Kaartjes zijn dus gegarandeerd bij ons. Door uw kaarten via V-incentive Reizen af te nemen, vermijdt u de kans dat u het stadion niet in mag omdat er iets mis is met uw kaartje. Om van uw reis een succes te maken is het belangrijk dat u werkt met een betrouwbare partner.

 

V-incentive Reizen staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en een enorme drive om u te laten genieten van een reis. V-incentive ziet een reis als een cadeautje voor u zelf of voor een ander, als een beloning, een incentive. Deze moet goed georganiseerd zijn.

 

Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Gracht 37 in Haarlem, slechts enkele minuten lopen van het treinstation Haarlem.

 

Wij zijn zowel aangesloten bij het SGR Garantiefonds (lidnr 3573) als bij het Calamiteitenfonds (Vincent Incentive Reizen). Dit biedt u als reiziger zekerheid en betrouwbaarheid.